Глобальний Лідерський Саміт у Дніпрі у день масованого обстрілу

Актуально
25.03.2024
Глобальний Лідерський Саміт у Дніпрі у день масованого обстрілу

22 березня, у день найбільшого обстрілу України відбувся Глобальний Лідерський Саміт у Дніпрі. Приїхали учасники з різних регіонів України: Запоріжжя, Дніпро, Київ, Кривий Ріг та інші.

Зранку, за кілька годин до початку ГЛС, Україна зазнала масованого ракетного обстрілу. Внаслідок нього станцію на Дніпрогесі було виведено з ладу. У семи областях, серед яких і Дніпропетровська, в день обстрілу були здійснені екстрені відключення електрики. Однак попри складний ранок, учасники прийшли на Саміт, а світло у тому районі міста, де проводився саміт не вимикали.

Подію відкрив Сергій Цалко, пастор церкви «Нове покоління», на базі якої і відбувся захід. Група прославлення церкви зарядила учасників на продуктивний день навчання та спілкування. 

Фото Саміту – тут. Фотограф Даяна Геленко.  

Впродовж Саміту учасники почули надихаючі послання від 6 промовців. Крейґ Ґрошел – всесвітньо визнаний лідер лідерів, засновник та старший пастор церкви Life.Church; Джеймс Клер – письменник та спікер, автор бестселера №1 New York Times «Атомні звички»; Альберт Тейт – засновник та старший пастор церкви Fellowship (Каліфорнія); Руслан Кухарчук – національний директор Глобального Лідерського Саміту в Україні; Даллас Дженкінз – творець серіалу «Вибрані»(ориг. назва The Chosen), американський режисер, сценарист та кінопродюсер; Д-р Кріш Кандіа – соціальний підприємець, засновник християнської організації Home for Good.

Також на сцені виступили місцеві пастори. Це відбувалось відразу після перегляду відеопослань міжнародних спікерів. Сергій Павловський, церква «Світло»; Дмитро Тирса, церква «Джерело життя»; Павло Плахотін, церква «Отчий дім»; Гамлет Мнацаканян, церква «Божий ковчег» та Максим Білоусов, Дніпровська Християнська Церква. Саме за участі місцевих лідерів програма Глобального Лідерського Саміту була наповнена актуальними порадами у час війни і була цілісною.

Також учасники отримали робочі зошити з конспектами всіх лекцій, взаємодію з ведучим, нові книги, спілкування та знайомства.

Гасло «Будь лідером де ти є» почули учасники цього року на ГЛС у Дніпрі. У день проведення Саміту кожний учасник особисто переконався, що війна в Україні, це виклик. Тому українці як ніколи раніше мають можливість відновити та трансформувати своє лідерство на тому місці де вони є.

Нагадаємо, Глобальний Лідерський Саміт – найбільший у світі християнський лідерський рух. Події відбуваються щороку у 125 країнах, де збираються понад 250 тисяч учасників. В Україні Саміти цього сезону проходять у Києві, Чернівцях, Полтаві та Дніпрі. Організатор – рух «Всі разом!» за участі помісних церков і організацій.

Реєструйся на ГЛС у Полтаві – 6 квітня ТУТ.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram